Новини

Зимата не изненада плевенчани

Синоптиците предупредиха за лошото време и силните снеговалежи в страната. Падналият сняг през последните часове не изненада плевенчани. Фирмите за почистване са работили през цялото денонощие. В централната част на Плевен улиците са почистени и общественият транспорт се движи нормално. Отново има сигнали от граждани, че тази сутрин тролеите и автобусите са имали голямо закъснение, а електронните табла по спирките дават грешна информация. Причините за това най-вероятно са непочистените улици.

Да се надяваме, че хората са успели вече да стигнат до работните си места. В това натоварено време младежи от търговски обект на улица „Васил Левски“ решили да зарадват плевенчани. След като изчистили района от събрания сняг  те направили снежен човек.

С чувство за хумор заявиха, че ако и техните колеги от улицата се потрудят и направят снежни човеци, може и да има кастинг за най-добре изработен „Снежко“. „По този начин искаме да поздравим плевенчани и да подобрим настроението им в този зимен ден“, споделиха още младежите.

Валя Козовска