Новини

Младежкият общински парламент организира дебат за 1 ноември

Младежки общински парламент ще проведе на 1 ноември публичен дебат по случай Деня на народните будители. Младежите на България ще се вгледат в своето минало, ще го съпоставят с времената, в които живеем, и ще отправят поглед към бъдещето. Какво ще открият и до какви изводи ще стигнат, остава загадка.

Дебатът ще се проведе в зала „Катя Попова“, а в него ще вземат участие Николай Ангелов и Румен Маринов, членове на Асоциация „Дебати” – София. Темата на дебата ще бъде решена ден преди събитието чрез онлайн гласуване, в което можете да се включите и вие на този линк: https://goo.gl/forms/uFjbL3qHRD4R2bpu2

Първи ноември е ден, в който отдаваме почит на народните будители, на тези, които са посветили живота си на родината и са причината днес нас да ни има. Но Първи ноември е и ден за размисъл, ден, в който всеки трябва да си припомни бурното историческо минало на България и да осмисли делото на героите, да огледа трезво нашето настояще и да открие своето място в изменчивата съвременост, пишат членовете на Младежкия парламент.