В залата на Драматично-кукления театър „Иван Радоев” отново се събраха любители на модата и желаещи да се насладят на съчетанието между мода, спорт и театър, музика и светлини. В традиционния „Парад на модата” дефилираха красиви манекени, а изпълненията на гимнастичките от спортен клуб „Елегант” и танците на децата от клуб ”Дъга” доставиха много приятни емоции за присъстващите. Почитателите на модата също останаха доволни от колекциите на дизайнери и модни къщи от Кипър, София и Плевен, студенти от Националната художествена академия – специалност „Мода”. Впечатлиха моделите на Илона Шаламанова – Никозия /Кипър/, в колекцията на която отново имаше тема – „Не е лесно!”.
Подобни новини
Мостът при Ясен вече е с нова мантинела
Мостът при с. Ясен вече е с нова мантинела на мястото на скъсалата се стара с част от тротоарната конзола. Инцидентът стана в нощта на 19 февруари, в резултат на бързата реакция на Община Плевен мантинелата е поръчана същия ден. Тя е дълга близо 150 метра и е на стойност 40 хил. лева, отделени от общинския бюджет, уточняват от пресцентъра на местната администрация.
Три празнични концерта ще могат да се гледат в реално време онлайн
За всички, които няма да могат да присъстват на концертите в Плевен и са далече от града, Община Плевен осигурява възможност да ги гледат в реално време. На фейсбук страницата на Култура – Плевен можеше да гледате вчерашния концерт на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени”, както и на Милица Гладнишка и квартет „Дивото зове” – […]
„Ден на отворени врати” организира плевенската дирекция по безопасност на храните
За първи път „Ден на отворени врати” организира Областната дирекция по безопасност на храните в Плевен, информира директорът й д-р Иван Йорданов. Деня на отворените врати ще се проведе на 10 април, от 11.00часа. Целта на инициативата е обществеността, местниятбизнес, както и неправителствените организации да се запознаят с дейността на ОДБХ. На 9 април е предвиден и брифинг с медии, на който директорът ще представи данни за работата на дирекцията по безопасност на храните.