Новини

Д-р Свежа Цветкова е JP за 2019 година в Плевенска област

Д-р Свежа Цветкова е номинирана за JP на 2019 година за Плевенска област. Това обяви Регионалният лекарски съюз в Плевен. За голямото признание лекарката е изненадана и в същото време е удовлетворена, тъй като за своя 25-годишен трудов стаж е имала много щастливи и тревожни моменти, но за Свежа Цветкова най-голямото удовлетворение идва от момента, в който види, че пациентът се среща с нея след няколко дена и терапията, която тя е препоръчала, е подействала ефективно.

Близо 2500 пациенти посещават кабинета й на ул. „Карлово“ №21. Сред тях има и много семейни терапии, а голяма радост през последните 6 месеца са 50-те бебета, които са се родили на нейни пациентки. Очаква с нетърпение големият купон в Пловдив в края на ноември, където ще бъде определен човекът – JP за 2019 г. в страната. По думите й в залата се събират близо 1000 специаилисти, има и гости от други страни.

Безпокойството, което притеснява не само нея, но и нейните колеги, пациентите, е забавянето на противогрипните ваксини, които трябваше да пристигнат в Плевен още през октомври. Оптимист е в работата си и казва, че върши всичко с желание и всеотдайно, така, както е записано в „Хипократовата клетва“. Честито на д-р Свежа Цветкова!

Николай Стоев