Новини

Грандиозно шоу тази вечер обещават за феновете на минифутбола

Президентът на БАМФ Димитър Николов обяви на пресконференция днес за предстоящия финал на проект по минифутбол. Шампионатът се провежда вече 3-та поредна година със съдействието и спонсорството на местен нощен клуб.

Финалната среща ще се проведе между отборите на „Ефбет“ и „Експрес Секюрити“ тази вечер в спортен комплекс „Балона“, а резултатите от нея могат да бъдат наблюдавани в реално време. По думите на Димитър Николов можем да очакваме една страхотна среща , в която ще се определи шампиона на турнира. Футболното първенство, в което участват отбори от различни фирми, стартира с 9 тима, от които 2 напускат надпреварата.

Официалната церемония по награждаване на победителите ще се проведе в клуб Анаконда в петък от 22 ч. в присъствието на всички участвали отбори.

Предвидени са медали за класиралите се на първите 3 места, индивиадуални награди, а тази година голмайсторът на шампионата ще има възможността да пътува до Ноу Камп, където на 8-и декември ще наблюдава двубой между Майорка и Барселона. Голямата награда за шампиона пък е спа уикенд.

Президентът на БАМФ допълни, че към момента се организира и първи в историята футболен турнир в Зайчар, Сърбия. До този момент към проекта са се включили 16 отбора от България, Сърбия и Румъния и ще се проведе следващата година между 7 и 9 февруари.

В края на годината ще бъде обявен и шампионът на годината, на когото ще бъде връчена и Златната топка.