Новини

Ученици и учители бяха наградени за олимпиадата по безопасност на движението

В плевенската зала „Катя Попова“ днес се състоя награждаването на участниците в олимпиадата по безопасност на движението.

На церемонията присъства инж. д-р Богдан Милчев – председател на Управителния съвет на Института по пътна безопасност. В поздрава си към Цветелин Горанов, учителите и учениците на НУ „Христо Ботев“ по повод празника на учебното заведение той изрази задоволството си от постигнатите резултати на проведената олимпиада.

В знак на висока оценка към показаното от учениците инж. Милчев връчи на директора на училището почетен знак за принос към безопасността на движението по пътищата в България. Такъв приз получи и  Албена Тотева – началник на Регионалното управление на образование в Плевен – институцията, която работи заедно с Института по пътна безопасност за включване на плевенските училища в инициативата.

Награждаването започна с песни и съвети за безопасността на пътя, подготвени от учениците от 2 клас. Бяха наградени 50 участници в олимпиадата за 7 клас, а наградите бяха осигурени от I&G BROKERS.

Допълнителни награди получиха и ученици, които отговориха на интересни въпроси, свързани с безопасността на пътя.

Николай Стоев