Новини

ПП „Възраждане“ издига кандидатурата на Румен Дечев за кмет на Плевен

Още един кандидат за кмет на Плевен беше представен днес в пресклуба на БТА. Това е Румен Дечев. Той е плевенчанин /трето поколение/, има частен бизнес и се явява като кандидат от гражданска квота, а не – като член на политическа партия „Възраждане“. Готов е да поеме поста на кмет на града и да остави бизнеса си, тъй като не е удовлетворен от сегашното управление на Община Плевен.

Решен е да накочи усилията си към чистотата на града, нормализиране на бизнес –климата, намаляване на общинската администрация до 180 служители, няма да води разговори с политически формации и партии за подкрепа. В плевенската листа за общински съветници има 13 имена, предимно на млади хора, има и по-опитни участници в политическия живот.Свилен Чолаков ще е водач на листата. Румен Дечев ще води позитивна предизборна кампания и няма да отправя критики към опонентите си и няма да прави анализи на дейността им. Готов е да вложи целият си професионален опит от работата в големи компании, в които участвал, както и придобитото в чужбина.

Костадин Костадинов – председател на политическа партия „Възраждане“ представи кандидата за кмет на Червен бряг Милен Маринов и добави, че за Община Плевен има още двама кандидати за кметове на населени места.

Единият от тях е на гр.Славяново – Христо Мечков. На предстоящите избори партия „Възраждане“ ще участва в 71 общини в страната, а кандидатите в Плевен и в Червен бряг ще се срещнат със своите опоненти за кметските места за първи път – каза още лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Николай Стоев