Новини

Кметът Георг Спартански се кандидатира за втори мандат

След ритуала по отбелязване на Деня на Съединението – 6 септември, кметът на Община Плевен Георг Спартански събра журналисти, граждани, представители на общинската администрация и политици, за да обяви намерението си да се кандидатира за втори мандат.

Няма да се кандидатирам като независим, защото не обичам тази дума  – каза той пред присъстващите и добави, че когато се управлява, човек е зависим от избирателите, от гражданите на общността. Ще бъде организирана гражданска подписка и инициативен комитет от три до седем члена, които ще трябва да съберат, както е записано в закона 2000 действителни подписа. Като кандидат на гражданите на Плевен Георг Спартански увери, че ако бъде избран за кмет на града, ще продължи всичко онова, което е стартирало и предстои от изминалия четиригодишен мандат.

Обеща да управлява прозрачно, да контактува непрекъснато с хората и да им отговаря на въпроси. Няма да бяга от битки и няма да реже ленти, а ще работи за Плевен и Плевен ще бъде в сърцето му – каза на финала Георг Спартански.

Николай Стоев