Новини

Продължават ремонтите на тротоари в Плевен и изкърпването на улици

С ремонти на тротоари и изкърпване на дупки в уличните платна в Плевен продължава дейността на „Инжстрой” ЕООД за седмицата до 21 юни. Възстановяване на пропадане тип „хралупа” в тротоара на ул. „Проф. Илия Бешков” № 4 пред входа на ДГ „Слънце” е предвидено, както и изкърпване на дупки в настилката на улиците „Синчец” и „Люляк”; с фрезован материал ще бъдат запълнени дълбоки дупки в настилката на ул. „Поп Богомил”.

Ще бъдат ремонтирани тротоарът на ул. „Цар Самуил” под бившия психодиспансер, този на ул. „Бяла черква” № 7, между ЛВИ и ул. „Самуил”, както и този след ПГСАГ „Никола Фичев”. В графика на дейностите е предвидено възстановяване на пропадане в тротоара на ул. „Марин Дринов” № 6а, изграждане рампа за инвалиди на пешеходната пътека зад Градската градина на ул. „Дойран”, ремонт на стъпалата по ул. „Н. Петков” между улиците „Цар Самуил” и „Кала тепе”.

В края на седмицата се очаква да започне изкърпване на единични дълбоки дупки в настилката на ул. „Анастасия Димитрова”, както и ремонт на тротоара в жк „Дружба” от тролейбусното депо до ул. „Трите бора”.