Новини

Дни на изкуството ще радват плевенчани от 1 до 6 септември

За Гергана Бочева и за Дом kafe това лято се оказа ползотворно, а изненадите за любителите на изкуството бяха не една и две. В уютна обстановка гостуваха музиканти, художници, творци от различни жанрове на изкуството и театъра, имаше инициативи за деца и възрастни.

А това, което предстои в началото на септември домакинята на  Дом kafe определя като още едно празненство за сетивата и душата. От 1 септември до 6 септември е организирана ПАНОРАМА ПЛЕНЕР – ПЛЕВЕН 2018 г. Между 9 ч. и 23 ч. на различни места из Плевен и в Дом kafe са организирани отворени БЕСЕДИ и вечерни пленери да поговорим за творческите пътища,проявления и да рисуваме заедно.

На 4-ти Септември – от 19:00 в ХГ „Проф. Илия Бешков“ ви каним на ДЖАЗ концерт на Живко БРАТАНОВ- един роял и един даруван пианист. На 6 септември  ще има изложба в галерията, а след това ще започне концертът на експерименталното дуо Trohi.

Изненада за присъстващите в залата ще бъде огненото шоу, което е едно невероятно съчетание от ефекти и звуци. Така Гергана Бочева отправя покана към всички плевенчани да присъстват на инициативите, включени в програмата на ПАНОРАМА ПЛЕНЕР – ПЛЕВЕН 2018 г. ,  от 1 до 6 септември.

Николай Стоев