Новини

Измъчена победа на „Спартак“ не донесе радост на запалянковците

На стадион „Плевен” „Спартак” срещна отборът на „Ботев”/Луковит/ в мач от първенството на Северозападна трета лига. Изходът от двубоя бе особено важен за плевенчани, тъй като е заложен на карта постът на Емил Велев – Кокала, който пристигна в Плевен с амбицията да направи чудеса и оттогава „Спартак” се смъкна до деветото място в класирането. Измъчена победа нарекоха двайсетината запалянковци резултатът 1:0 след последния съдийски сигнал.Те бяха дошли, за да констатират отново безсилието на „Спартак” да се пребори с тимове от класата на „Ботев”/Луковит/, въпреки, че са осигурени с голяма сума от спонсора Иван Динов. А на полувремето се чуха и реплики по негов адрес да си вземе парите и да остави „Спартак” на мира да се развива нормално.

В края на срещата никой на стадион „Плевен” не се зарадва от победата, а негативното настроение по отношение на плевенския тим се установява с всеки изминат ден трайно.

Хората, които отдавна се занимават с футбол дори подсказаха, че една гарнитура от юношите ни би играла по–успешно от сегашните футболисти. Пък и голът, отбелязан снощи в мача с „Ботев” беше дело в 51-та минута на юношата Александър Александров.

Николай Стоев