Новини

„Зелените коридори“ в Плевен ще работят до изчерпване на ваксините

Отварят се така наречените „зелени коридори“ за провеждане на ваксиниране срещу COVID-19 на лица, които не попадат в целевите групи на фаза I-V, съгласно Национален план за ваксиниране срещу COVID-19 в Р България и които са изразили желание за имунизиране, съобщава плевенската РЗИ. Кабинетите ще работят от 13 до 16 часа от понеделник до петък. Ваксини ще се поставят в болниците „Георги Странски“, „Св. Марина“, „Авис Медика“, „Сърце и Мозък“ и „Св. Панталеймон“ в Плевен. Многопрофилните борници в Левски, Белене, Кнежа, Гулянци и Червен бряг също имат разкрити кабинети за ваксиниране. Тези лечебни заведения ще работят и в събота от  10 до 16 часа.

Само в Плевен ваксини ще се поставят и на 3 и 6 март в МБАЛ „Авис Медика“, намираща се в парк Кайлъка и на 3, 6 и 7 март от 10 до 16 часа в  кабинета на МБАЛ „Св. Панталеймон“ на ул. Трите бора №24.

„Зелените коридори“ ще бъдат отворени до изчерпване на ваксините. Своевременно ще бъде предоставяна и актуална информация относно ваксинирането срещу COVID-19 в област Плевен, съобщават още от Регионалната здравна инспекция.