НачалоНовиниПлевенско момиче се представя с песен на Филип Киркоров на международен фесивал

Плевенско момиче се представя с песен на Филип Киркоров на международен фесивал

   11-годишната Марина Бадева представя Плевен на престижния международен фестивал „Stars of the world- Alekhanda pincess angel”, който е от 24 до 29 август в курортен комплекс „Албена”. Фестът подкрепя безрезервно кампанията на Арт компания „Нови звезди” против насилието над деца „Александра - Принцесата ангел”.

Плевенското звездно момиче ще се включи в  конкурсната надпревара  в направление „Вокал” -  световен хит, фолклор, песен на роден език, мюзикъл и песен от репертоара на Филип Киркоров. Тя е подготвила неговата песен „Сняг”, която е сред любимите й. В  международното жури участва и бащата на певеца –Бедрос Киркоров.

 

 

За тази своя изява,  малката изпълнителка репетира цяло лято с музикалния  педагог Анелия Дечева. Сега си пожелава да се представи отлично и да се запознае с много нови приятели. 

Валя Козовска

Реклама

 

 

 

----------------------

.Питайте кмета!

Участвайте в рубриката „Часът на кмета” на радио „Плевен”. Задайте въпрос по актуална тема към кмета на Община Плевен Георг Спартански.

Въпросите си можете да задавате чрез нашите репортери, фейсбук страницата ни и на електронната ни поща - radio_pleven@mail.bg 
Отговорите на актуалните Ви питания ще имате възможност да чуете в ефира на радио „Плевен”, онлайн и в кабелната радиомрежа.
Рубриката се излъчва всеки месец. 

          ---------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top