НачалоНовиниОт днес Плевен е домакин на Street Atr Festival

От днес Плевен е домакин на Street Atr Festival

   Двудневният празник на уличните изкуства се организира от Младежки общински парламент. Инициативата е на новото ръководство на неправителствената организация и представители на различни учебни заведения.Изявата на младите хора е подкрепена от Община Плевен.

В летните горещини фестивалът се провежда,на сянка,до сградата на Параклис-мавзолей„Свети Георги Победоносец”. Първите посетители бяха малчугани от детски градини. Заедно с големите момичета и момчета те се забавляваха, танцуваха и рисуваха на тема „Лято”.

Вече е готова и изложбата на открито с творбите на малчуганите. Особен интерес представлява изкуството на боди арт, а децата търпеливо изчакваха да бъдат нарисувани. За всички посетители ще има много изненадди и забавления.

Развлекателнитеигри се провеждат на пл. „Възраждане”в часоветемежду 9.30 и 12 и 16 и 18.30 часа. А на 15 юли, събота, от 20 часа плевенчани ще имат възможност да чуят заключителен концерт на таланти от Плевен със специални гости – група RPM. 

Реклама

 

 

 

 

 

----------------------

.Питайте кмета!

Участвайте в рубриката „Часът на кмета” на радио „Плевен”. Задайте въпрос по актуална тема към кмета на Община Плевен Георг Спартански.

Въпросите си можете да задавате чрез нашите репортери, фейсбук страницата ни и на електронната ни поща - radio_pleven@mail.bg 
Отговорите на актуалните Ви питания ще имате възможност да чуете в ефира на радио „Плевен”, онлайн и в кабелната радиомрежа.
Рубриката се излъчва всеки месец. 

          ---------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top